Blijf moed houden en draag ook een steentje bij aan de toekomst op aarde.

Onze missie

Positief betrokken door kunst.

Mensen aan het denken zetten en misschien wel in actie. Houd moed is de boodschap en de toepasselijke naam van onze stichting reflecteert deze: Moedhouden!

Dit doen we door exposities te organiseren waar we verschillende maatschappelijke thema’s behandelen. Waar we prikkelen maar ook moed en vertrouwen delen en waar bezoekers met een positief gevoel op weg gaan, want samen kunnen we iets veranderen.

“Waarom willen wij deze expositie organiseren? Omdat we het niet kunnen laten. We kunnen niet niks doen, onze ogen sluiten en langs wereldproblemen heen lopen. De aarde is in nood en dat gaat ons allemaal aan. Het gaat om mens, dier en planten. We voelen ons geroepen er kunst bij te maken en mensen, kunstenaars en bezoekers te vinden die ook met dit probleem begaan zijn. Door een tentoonstelling te organiseren kunnen we mensen bereiken, die naar kunst komen kijken, genieten en na gaan denken over wat wij aan de orde brengen. Wij gaan zelf werken maken en ook andere kunstenaars krijgen een plaats in de expositie.”

– Mérie Rijnberk en Marion Murman

Sponsors

HevelrugNotarissen
logo leon 262x170

Info

 

Stichting Moedhouden

info@moedhouden.nl

Mérie: 0647466777
Marion: 0637356142